foreo.pl Załóż darmowe forum

pytania rózne

Wszystko o grze HOWRSE

Moderator: drabcio

pytania rózne

Postprzez Visenna 31 Sty 2009 01:31

1. Skąd się bierze pass seeds, czy jakoś tak? Jak obsiewam pola, to jest taka opcja, ale ani tego kupić, ani info jak to uzyskać, nic :/
2. Po 7 lvlu achievements jest dalej jeszcze parę leveli - na szaro oznaczonych - jak je zrobić? Pewnie to dla tych co zapłacą?
3. My cards- skÄ…d siÄ™ je bierze?
4. Jeśli jakiś koń odszedł z ośrodka jezdzieckiego, to czy właściciel osrodka może mu odmówić powrotu, czy też moze go np wyrzucić dopiero jak ten się sprowadzi spowrotem, a moze niczego nie moze?

Na razie tyle.
Visenna

Dołączenie: 18 Sty 2009 02:46

Re: pytania rózne

Postprzez styska 31 Sty 2009 02:09

brakowalo mi takiego tematu:D takie..niezobowiazujace pytanka :P

podlacze sie i ja ;)

mianowicie jak mozna zarabiac? no wiem, ze jest praca.

zawody? no niby tak, tylko ze dosc czesto ja nan ich trace^^ niby konie zajmuja miejsca za ktore dostana te 30 eq albo i wiecej, tak wystawie 3 konie, ktore wystartuja po 3-4 razy, ale potem w ogolnej sumie mam przyplyw tylko jakichs 50 eq, a w najgorszym wypadku straty...
i mimo moich usilnych staran zeby to zrozumiec, to niemoge tego pojac i moze mnie ktos zechce oswiecic? :D 0

dla przykladu: dzisiaj moj kon bral udzial w wyscigu, wygral 17 eq, a pieniadze na moim koncie powiekszyly sie o.. 7 eq.. wiec gdzie podzialo sie pozostale 10?

i jak jeszcze mozna zarabiac?

bo ja chce miec o tyyyyyyl pieniedzy ile ma ten ktos :arrow: http://www.howrse.com/joueur/fiche/?id=633308

:lol: :P :twisted:

a jak juz tyle bede miala to sie z Wami podziele :D tylko najpierw musicie mi powiedziec jak je zdobyc :D
styska

Dołączenie: 21 Gru 2008 17:36

Postprzez Visenna 31 Sty 2009 02:19

Styska- jesli chodzi o zawody- te najwyżej płatne są najtrudniejsze (wyrażone w procentach), w nich nie ma szans wygrać. Lepiej sie zapisywać na zawody mniej płatne, ale łatwiejsze, wtedy zgarniasz głowną nagrodę i masz pewnosć pierwszego albo drugiego miejsca, czyli małych bo małych, ale zawsze pieniedzy. A w tych trudnych mozesz byc druga, ale mozesz tez (czesciej) być piata, a za to kasy niet.
A ten ktos to pewnie ma ze sprzedazy dobrych koni :P
Visenna

Postprzez styska 31 Sty 2009 02:27

ale za zajecie nawet 5 miejsca w wyscigach dostaje sie ok 18 eq, ja glownie tam wystawiam konie, tak czy siak wychodze w wiekszosci przypadkow na minusie :roll:

a skad wziac dobrego konia? :lol: szybko i bez wysilku ? :lol:
styska

Postprzez Visenna 31 Sty 2009 14:01

Kupic ! :)

Kolejne pytanie- czy istnieje możliwość zmiany rasy konia?
Visenna

Postprzez styska 31 Sty 2009 14:05

a skad wziac na niego tak duzo pieniedzy?

zarobic!

a jak? :roll:

i wracamy do punktu wyjscia :lol:
styska

Postprzez arabian-horses 31 Sty 2009 17:42

1. pass seeds- podejrzewam, że takie coś musiało istnieć kiedyś, ale stwierdzili, że to za łatwy sposób na ich zdobycie i na tym nie zarobią, więc wycofali, ale w jednym miejscu zapomnieli.
2. po 7 levelu jest jeszcze parÄ™, ale sÄ… jakby "w budowie", jeszcze ich nie uaktywniono.
3. co do kart, to sama jestem ciekawa, zwłaszcza kiedy zobaczyłam, że ktoś jest gotów zapłacić za Sleipnira 200 000 equus i 10 passes. chętnie bym zdobyła kartę ze sleipnirem i go sprzedała, bo widziałam ich parę i mi sie nie podobają. Ale pomarzyć można:( za te karty pewnie trzeba płacić i to sporo

co do zarabiania kasy, to możliwości jest sporo. pensja, sprzedawanie koni, sprzedawanie horse dung (nie jest drogi, ale jak masz parę koni, możesz zarobic ok. 100 equus dziennie albo więcej), sprzedawanie aging pointsów, sprzedawanie turnipów, sprzedawanie innych niepotrzebnych Ci rzeczy, które wygrasz...
Kto dosiadł konia, dosiadł wiatr...
Awatar użytkownika
arabian-horses

Dołączenie: 01 Sty 2009 21:15

Postprzez styska 31 Sty 2009 17:50

ale wedlug mnie wszystko jest mi potrzebne :lol:

w moim pokoju tez.. pewnie dlatego niemoge juz nigdzie nic zmiescic, no bo nigdy nie wiadomo co sie kiedy przyda :lol: :lol:
styska

Postprzez drabcio 31 Sty 2009 19:44

ja wczoraj wygarnelam ze stryszka/u w moim pokoju wlasnie takie 'potrzebne' rzeczy, uzbieralo sie 8 kartonów pierdół do wywalenia :shock:
Heal the world
Make it a better place

[*]
Awatar użytkownika
drabcio

Dołączenie: 21 Gru 2008 18:14
Miejscowość: Zabrze

Postprzez styska 31 Sty 2009 20:54

potrzebuje pilnie weterynarza do mojego osrodka!:P zapomnial;am ze nie mam go tam, a zazrebilam swoja klacz i jeszcze przyspieszylam aging pointsami...^^ klacz ma sie wyzrebic za 2 miesiace, czyli jutro, a ja nie mam weta! a nie chce zeby mi zdechlo zrebie:(

moze ktos z was nie ma pracy i moglby zostac u mnie wetem chociaz na 3 dni? zeby ona sie wyzrebila?
styska

Następna

Powróć do Gra

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości